0
0,00
  • De winkelwagen is leeg

    Er zijn geen producten toegevoegd.

Klantenservice

De klantenservice van Divani Outlet helpt u graag bij uw vragen. Het telefoonnummer is 06-11138451, het e-mailadres is info@divanioutlet.nl.

Bezorgen
De bezorgkosten zijn € 25,- binnen een straal van 30 km. Daarboven geldt een ander tarief. Informeer naar de kosten.

Garantie
We gaan er niet van uit, maar het kan gebeuren dat er iets mis is met uw artikel. In alle gevallen gaan we ons best doen dit voor u op te lossen. Neem voor garantie contact op met onze klantenservice. Dit kan via telefoon, maar kan ook door het sturen van een email. Houdt uw ordernummer of factuurnummer bij de hand, die hebben we nodig om u snel te kunnen helpen. Stuurt u een email en bent u in de gelegenheid een foto mee te sturen, dan helpt dit en kunnen we u nog sneller helpen.

Uitzonderingen garantie
Helaas kunnen we niet op ieder artikel dat we verkopen die lange standaard garantieperiode geven. Voor bepaalde artikelen gelden er een afwijkende garantieperiode. Zo kan er voor bijvoorbeeld showroommodellen een andere (kortere) garantieperiode worden gehanteerd. Bij deze artikelen krijgt u vaak een flinke korting, maar dan wel met een kortere maar heel redelijke garantietermijn. Ook bij producten waarvan redelijkerwijs een andere garantieperiode mag worden verwacht, kan een afwijkende garantieperiode worden gehanteerd. Is er sprake van een afwijkende garantieperiode, dan staat dit expliciet en duidelijk aangegeven op de website en ook schriftelijk op uw factuur.

Heeft u verdere vragen over onze garantie? Neem dan contact op met onze klantenservice, onze medewerkers helpen u graag.

Kom met ons in contact