0
0,00
  • De winkelwagen is leeg

    Er zijn geen producten toegevoegd.

Retourneren

Vrijwel alle artikelen worden naar wens en op maat gemaakt en worden hierdoor pas geproduceerd nadat u het bij ons heeft besteld. Deze zijn te herkennen aan artikelen welke een levertijd hebben. Hier geldt dus geen retourrecht op.

Op enkele vaste voorraad artikelen geldt een retourtermijn van 14 dagen indien u deze online via onze website heeft besteld.

De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat u het artikel hebt ontvangen.
Indien u een artikel wenst te retourneren dient u dit binnen het retourtermijn van 14 dagen na ontvangst, per email aan ons te melden op info@divanioutlet.nl. Zodra deze melding gemaakt is, dient het artikel binnen 14 dagen retour te gaan.
Artikelen dienen ongemonteerd, onbeschadigd en samen met de originele verpakking geretourneerd te worden. Indien het artikel gebruikt, beschadigd of gemonteerd is of als de originele verpakking beschadigd is of ontbreekt, kan er waardevermindering toetreden. Deze waardevermindering wordt verrekend met het terug te storten bedrag.

De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening en dient u zelf te verzorgen. Indien u wenst dat wij dit uitvoeren zijn de kosten € 2,- per kilometer vanaf Varsseveld met een minimum van € 50,-. Het retouradres is Spoorstraat 15 7051CG Varsseveld.

Nadat wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij binnen 5 werkdagen het bedrag, minus de eventueel te verrekenen transportkosten en/of waardevermindering, teruggestorten op uw rekening.

Neem gerust voor meer informatie contact met ons op.

Kom met ons in contact